Petíciót indítottak, hogy megkönnyítsék a kutyákkal való vonatozást

0
254 megtekintés
Undated handout photo issued by the Scottish SPCA of a dog that is being cared for by the Scottish SPCA after he was found at Ayr train station along with a suitcase filled with his belongings. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Tuesday January 6, 2015. The suitcase had a number of the dog's belongings, including a pillow, toy, food bowl and food. Inspector Stewart Taylor said, "The dog is microchipped and we were able to find out his name is Kai. See PA story SCOTLAND Dog. Photo credit should read: Scottish SPCA/PA Wire NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.
Swing Szerelem Szulák

Legyen akár tél, akár nyár, mindig a lehető leggyorsabban szeretnénk eljutni A-ból B-be, de ha kutyával utazunk, akkor ez sajnos nem annyira egyszerű. Autó vagy busz helyett sokan választják a vonatot, ám sokan csak az állomáson értesülnek róla, hogy a helyjegyes járatokra élőállatot nem lehet felvinni.

Az IC-t vagy a sebesvonatot választva sok időt spórolhatnának meg a kutyával utazók is, a szélsőséges időjárási körülményeknél pedig még fontosabb lenne, hogy az állatot ne tegyük ki hosszadalmas utazásnak. A petícióval azt szeretnék elérni, hogy a helyjegyes vonatokra, az IC és sebesvonat 2. osztályára is fel lehessen vinni állatot.

Ha te is szeretnéd, hogy a kutyákkal való utazás könnyebbé, egyszerűbbé és gyorsabbá váljon, akkor aláírásoddal támogasd a kezdeményezést. Ezt ide kattintva teheted meg.

Forrás: kutyabarathelyek.hu, kutyavalvonaton.hu
Fotó: blog.railyatri.in