Patkányok és macskák akik ellenszegülnek a természetnek és a legjobb barátok

0
3 850 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Mindnyájan tudjuk, hogy a patkányok és a macskák nem szoktak egymással barátkozni. Vagy mégis? A Brooklyn Cat Cafe rácáfolt a megszokásokra. Itt ragadozó és zsákmánya baráttá vált egy újfajta módszernek köszönhetően, ugyanis a patkányok gondozzák az elárvult kiscicákat. 

A történet két évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy elárvult cica, Ebony érkezett a menedékbe. A cicánál leukémiát diagnosztizáltak, ezért el kellett különíteni. Mivel nem lehetett a többiekkel nagyon magányos volt. A kis betegnek szüksége volt egy barátra, és ezt a barátot Ivory, a fehér patkány személyében találta meg. “Ő és Ebony jó barátokká váltak, és boldogan ölelkeztek a dobozukban” – mesélte Anne Levin, a szervezet ügyvezetője. Ebony 4 hónapos volt, mikor meghalt, de Ivory tovább dolgozott a menedékben sok rászoruló kiscicával, egészen öregkori haláláig. 

A Cat Café azóta két további patkányt fogadott be, hogy folytathassák amit Ivory elkezdett. A patkányok, Emile és Remy olyan kiscicákkal foglalkoznak, akik 8 hetesek vagy annál is kisebbek és még túl fiatalok ahhoz, hogy oltsák őket vagy a többi macskával játszhassanak.

Remy és Emile miatt pedig nem kell aggódni, mivel nem félnek a cicáktól, nem is szaladnak el, így a macskák nem vadásszák őket, sőt a kiscicák meg vannak arról győződve, hogy a patkányok farka kifejezetten az ő számukra kitalált játék. A dolgozók azt is elmesélték, hogy a patkányok sokkal alaposabban figyelnek az olyan cicák esetében, akiknek az anyukája is jelen van a játéknál, ugyanis a biztonság előbbre való, még a barátságnál is.

Forrás: cuteness