Ottalvós kutyás buli: Jön az első Vízparti Kutyás Hétvége

0
256 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Hiánypótló kutyás program kerül megrendezésre Kelet-Magyarországon: idén először vehetünk részt kedvenceinkkel a I.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégén a Tisza partján. Három napos kikapcsolódás: a szervezők színes programokkal várnak minden kutyabarátot.

“Az elsődleges cél azonban egy szuper kempingezés kedvenceinkkel a Tisza parton!”

Csak hogy néhányat említsünk a rengeteg színes program közül: lesz egy állandó agility pálya, amin bármikor lehet a kutyákkal gyakorolni, kutya és kutya-gazdi fotózáson pózolhatunk. Versenyeken mérhetjük össze tudásunkat a többi gazdi-kutya párossal: trükkversenyen, behívás versenyen, de megválasztják a hétvége legszebb kutyáit is a szépségversenyen. Utóbbin különböző kategóriákban hirdetnek nyertest: Kistestű, Közepes testű, Nagytestű, Legszebb Nyíregyházi Kutyaklub Tag és Vizes kutya kategóriákban. A szombati napon megismerkedhetünk a kutya-fizioterápiával: képzett kutya fizioterapeuta fog gerinctorna és masszázs bemutatót tartani, de felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol és alapfogásokat is tanít az érdeklődőknek.

Külön szépségverseny lesz a hétvégén résztvevő tacskók számára – a Vízparti Kutyás Hétvége keretein belül rendezik meg ugyanis a I.Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tacskó Találkozót is. A szombati nap délutánján minden a tacsik körül forog majd: a szépségversenyen kívül lesz számukra ügyességi és gyorsasági verseny, behívó-verseny és készül egy külön tacsis csoportkép is. Természetesen a nem-tacskósok sem fognak aznap (sem) unatkozni, hiszen kirakodó vásár várja az érdeklődőket, este lesz közös szalonnasütés, ahol ismerkedhetnek a résztvevők, a környéken pedig nagy sétákat tehetnek kedvenceikkel.

Vasárnap a Nyíregyházi Kutya Klub kihelyezett találkozója mellett különleges bemutatók is várják az érdeklődőket: láthatunk mantrailing (személykövetés) munkát, megismerhetjük a “Do as I Do” módszert, emellett trükkbemutatóban is gyönyörködhetünk. Egy igazán rendhagyó programra is sor kerül: megválasztják a legszebb kutyás tetoválással rendelkező gazdit.

Ami pedig minden nap ránk vár, napközben is, az a piknikhangulat, a Tisza part használata, Mantrailing kipróbálási lehetőség, Agility gyakorlás a MEOE Agility szakosztályának iránymutatásával, kirakodóvásár kutyás témában, gyerekeknek játszótér, arcfestés, csillámtetkó és lufihajtogatás Pancsi bohóccal.

Hát kell ennél több? Irány kempingezni a Tisza partra! 😉