Összetöri a szíved a hajléktalan bácsi utolsó kívánsága

0
28 481 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy hideg decemberi napon, a kaliforniai Fresno utcáin találkozott Jenine-Lacette DShazer egy hajléktalan férfival. Észrevette, hogy a földön ücsörgö bácsi egy kutyust ölelget. Szóba elegyedett vele, szomorú történetét pedig sosem tudja majd kiverni a fejéből…

A bácsi neve Clifford James Herbert. Korábban egy farmon dolgozott, sőt, egy szerszámboltnak is a tulajdonosa volt, de az élete teljesen megváltozott betegsége miatt. 2006-ban elveszítette a munkáját, szívműtéte után komplikációk léptek fel, így nem dolgozhatott tovább. Hamarosan utcára került, egészsége egyre romlott, évek óta küzd a rákkal, de már csak hetei vannak hátra.

A történet legmeghatóbb része, hogy Clifford nem magáért aggódott, hanem Baby nevű kutyusáért. A bácsi elmondta, hogy hűséges társa évek óta vele van, mióta megmentette őt egy férfitól, aki verte őt.

Ő a mindenem, a legjobb barátom. Megvéd engem.

DShazer a történet hatására elhatározta, hogy segít a férfin. Egy motelszobát bérel neki és a kutyusnak, akinek közben elkezdett gazdit is keresni. Egy család örömmel vállalta az új gazdi szerepét, Baby még egy játszótársat is kapott egy kislány személyében. A bácsi kívánsága, hogy kutyusa biztonságba kerüljön, ha ő már nem lesz, végül is teljesült.

Forrás: boredpanda.com