Öleléssel hálálta meg a haldokló oposszum, hogy megmentették

0
17 500 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Judy Obregon éppen úton volt nagynénjéhez, mikor a sztráda szélén egy élettelenül fekvő szőrös kis alakot vett észre. Az oposszumokról köztudott, hogy halottnak tettetik magukat, ha veszélyt éreznek, ezért Judy nem volt benne biztos, hogy segítségre szorul-e, vagy csak szeretett volna észrevétlen maradni.

Mikor közelebb ment hozzá, kiderült, hogy az állat bizony komoly sérüléseket szenvedett, valószínűleg egy autó ütötte el. A második dolog, ami a nőnek feltűnt, hogy az oposszum terhes, ezért azonnal segítségre szorul. Egy dobozba tette az állatot, majd felkereste az állatmentőket.

0101

Az oposszum nem is próbált megharapni, valószínűleg tudta, hogy azért vagyok ott, mert segíteni akarok. A kis állat ennek ellenére úgy meg volt rémülve, hogy akár egy kisbaba, a nő férjének karjába mászott

– meséli Tabatha, az állatmentő hölgy.

0102

Az oposszum az Angel nevet kapta, szerencsésen túlélte a balesetet, úgy tűnik, hogy meg nem született kölykei is jól vannak. Ha teljesen felépül és a kicsik is világra jönnek, egy olyan hatvan hektáros rezervátumban kapnak helyet, ahol nem eshet bántódásuk.

0103

Forrás: boredpanda.com