Nyugdíjba ment Preszton a tatabányai mentők kutyája

0
333 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Preszton 12 évig szolgálta mentőállomáson, a nyugdíjas éveit pedig a Balatonnál tölti.

Nyugdíjba „vonult” Preszton, a tatabányai mentőállomás szeretett kutyája. 12 évig szolgált itt. Hathetes korában dobták őt ki az állomásnál, ő pedig belopta magát az életmentők szívébe. Gazdit is közülük választott. Bakó Ferencet. Bár tavaly már elköszönt tőlük, most a Balatonról jelentkezett be az egykori bajtársakhoz.

– Üdvözletem küldöm a Tatabánya Mentőállomás minden bajtársának.13 éves lettem.Nekik köszönhetem csodás életem… Amikor négyéves voltam beteg lettem,de ők megmentették az életem és ezt soha nem felejtem – olvasható a vizsla keverék „üzenete” a Facebookon. Mint a posztból kiderült, immár nyugdíjas éveit a Balatonon éli, egy csodás helyen Preszton, aki Balatonfüreden is fantasztikus emberekkel találkozott.

Presztonnak igen mozgalmas életee volt eddig: teljesítette aGerecse 50-et, lefutotta a maratont, felderítette a Pó-folyó környékét Itáliában és úszott már a Wörthi-tóban is. aztán a kocsiból kiugorva jött egy nyekkenés. Mint kiderült, gerincsérve volt, lebénult. Az emberek szívét is meglágyította, buszsofőrök, rendőrök, taxisok, magánszemélyek is besegítettek a műtétje költségeibe anno. Ő pedig sok-sok ebszeretettel hálálta meg a gondoskodást mindenkinek, különösen a tatabányai mentősöknek, hogy nem mondtak le róla.

Kemma.hu

Kiemelt kép: Tatabányai mentőállomás/facebook