Nincs esküvő pánik nélkül, főleg ha van egy mohó kutyád

0
7 697 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Igazi katasztrófa helyzet nélkül, amikor mindenki pánikol kicsit, nincs is esküvő. Főleg, ha kutya is van a háznál, aki szereti a hasát, mert akkor garantált, hogy történik valami.

Scott Willis és Jackie Walker az esküvői tortáját az egyik koszorúslány testvérének otthonában tárolták, de azzal nem számolt senki, hogy Bella, a család mohó labradora befalja a csodás háromemeletes esküvői torta jelentős részét, pár órával a szertartás előtt.

A koszorúslány Gemma Evans és nővére, Donna McMahon feladata volt leszállítani a tortát a helyszínre. Mikor Gemma megérkezett a testvéréhez, a nő olyan arcot vágott, hogy először azt hitte, hogy lemondták az esküvőt. Mikor a tett helyszínére vezették és szembesült a torta maradványaival, kitört a pánik. Donna sírni kezdett és hirtelen senki se tudta mit tegyenek.

Mint kiderült Donna férje, Liam, elfelejtette éjjel bezárni Bellát, így a kutya szabadon garázdálkodhatott. A nap megmentése érdekében a lányok ráültek a telefonra, hátha találnak egy cukrászdát, aki elvállal egy tortát ilyen határidő mellett.

Szerencséjük volt, a Stanley-i DH9 Cafe 150 font ellenében, három óra leforgása alatt, varázsolt egy új tortát. A pár semmit nem vett észre a dologból, mikor bevallották nekik az esetet, az ifjú férj először hallgatott, majd hatalmas nevetésben tört ki és igazi Willis katasztrófának titulálta a helyzetet.

Forrás: mirror