Mindenkit könnyekig meghatott a kutyus, aki megtalálta gazdái előző kedvencének nyakörvét

0
11 833 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Zoey egy német juhász-rottweiler keverék volt, Dallasban élt gazdáival egy végzetes májusi napig. Elütötte eg autó és nem élte túl, még csak másfél éves volt. A családját nagyon lesújtotta a baleset, nehezen tették túl magukat a szomorú eseményen.

Bár csak kevés időt tölthetett gazdáival, hihetetlen sok mindenen ment velük keresztül. Az egész család a szívébe zárta a kutyust, együtt aludtak, játszottak, Zoey mindig ott volt, ha szükség volt rá.

Néhány hónappal a kutyus elvesztése után úgy döntöttek, hogy szereznek egy kiskutyát. Riley pár hónaposan érkezett hozzájuk, és előző kutyusukhoz hasonlóan őt is az első percben megszerették.

Zoey halála után sokkal jobban értékeltem, mit is jelent egy kutya az ember életében. Őket nem érdekli, hogy nézel ki, hogy elcsesztél valamit a munkahelyeden. Amikor besétálsz az ajtón, a kutyád mindig ugyanazzal az izgatottsággal köszönt téged. Nagyon hiányzott ez az érzés –

mondta Jessica, az egyik gazdi.

Hónapokkal Zoey elvesztése előtt történt valami, amiről már mindenki megfeledkezett.

Egy játékos napon az erdőben a kutyus elveszítette a nyakörvét, amit nem is találtak meg, de nem tulajdonítottak neki túl nagy jelentőséget, Zoey kapott egy új bilétát. Ám egyik nap Riley, az új kutyus valami furccsa tárggyal a szájában érkezett haza.

A család könnyekben tört ki, mikor meglátták mi is az:

Zoey, a halott kutyus elveszett nyakörve volt az.

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: buzzfeed.com