Mesébe illő az együtt túrázó kutya és macska

0
8 489 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az aranyos páros imád együtt túrázni. Gazdáiknak a kirándulás a szenvedélye, de az eszükbe sem jutott, amikor néhány hónapja örökbe fogadták a cicájukat is, hogy onnantól négyen járják majd a hegyeket, völgyeket.

A kutyát, Henryt, gazdái három és fél hónaposan fogadták örökbe egy menhelyről, 2014-ben. Eredetileg egy retriever mixet néztek ki maguknak, de Henry, aki már akkor ötször nagyobb volt, mint korabeli társai és méretével megegyező öntudattal is rendelkezett, ezt nem hagyta annyiban, hanem amint lehetősége nyílt rá, belevetette magát leendő gazdájának ölébe és innentől nem volt kérdés kit visznek haza.

Talán három napja lehetett az új otthonában amikor az első túrájára elvitték, azonnal megkereste a legnagyobb és legmagasabb sziklát, végig futott a tetején és boldogan tekingetett ki a szélén a mélységbe. Ekkor kapta a “kis hegyi kecske” becenevet.

Néhány hónappal ezelőtt a pár úgy döntött, hogy szeretnének még egy állatot örökbe fogadni, de mindenképpen azt akarták, hogy az új családtag macska legyen. Öt hónapnyi keresgélés után találtak rá Baloora, a tüneményes sziámi keverékre kiscicára.

Mikor bemutatták a két állatott egymásnak, Baloo azonnal beleszeretett Henrybe, semmi mást nem akart, csak ölelni őt és játszani vele. Nem meglepő módon, nem telt el sok idő, hogy Baloo is részt vegyen az első túráján. Gazdáiban először sok kétség merült fel a dolgot illetően, de arra jutottak, hogy a cica tényleg velük akar menni, mert akár hányszor megérintik Henry pórázát, Baloo azonnal az ajtóhoz ugrik és ezerrel nyivákolni kezd.

Így az imádni való kis család boldogan túrázik együtt és a meseszerű képeket elnézve kétségünk sincs afelől, hogy mennyire élvezik a kalandokat.

Forrás: BoredPandahenrythecoloradodog