Megnyílhat a világ első macskamozija

0
200 megtekintés
macska, macskamozi
Swing Szerelem Szulák

A japán bagolykávézó után ismét egy különleges, állati hely nyitná meg kapuit. A hasonló kávézóknak hatalmas sikerük van szerte Európában, még Magyarországon is, ám a pár egy következő szintre kívánta emelni az ötletet. Az Egyesült Királyság három kedvencét akarták kombinálni: a teát, a mozit és a macskákat.

Ebben a különleges moziban a látogatóknak lehetőségük nyílik egy jó film és egy csésze tea mellett doromboló macskák társaságában lazítani. Az örökbefogadható macskáknak egy állatmenhellyel együttműködve segítenének új otthont találni, így mindenki jól jár. A macskamoziban hetente egyszer egészségügyi problémákkal, és súlyos betegségekkel küzdő gyermekeknek és felnőtteknek egy ingyenes vetítést biztosítanának, hiszen a macskák jelenléte köztudottan jó hatást gyakorol az emberek közérzetére és csökkentik a depresszióra- és a szorongásra való hajlamot.

A cicák állandó felügyelet mellett, de szabadon mászkálhatnak az előadások alatt, hiszen elsősorban az állatok kényelme a fontos, illetve az, hogy a kezdeményezésnek köszönhetően megtalálják új gazdájukat.

Forrás: mozinezo.hu
Fotó: catster.com