Megint ellepték a vaddisznók a Balaton parti településeket – videó

0
378 megtekintés
A young boar stands next to its mother on March 28, 2011 at a deer park in Klaistow, eastern Germany. The piglets loose their characteristic striped coat after approximately three to four months and replace it with a unicolored brown coat. AFP PHOTO PATRICK PLEUL GERMANY OUT
Swing Szerelem Szulák

Az egyre szemtelenebb vaddisznók, visszatérő problémát jelentenek több Balaton parti településen. A ott lakók rettegnek tőlük.

Visszatérő problémát jelentenek több Balaton parti településen, így Balatonszepezden is a vaddisznók – írja az Infostart. Naponta több alkalommal is jelentik a vaddisznók észlelését a településen, ráadásul az állatok egyre szemtelenebbek, gyakran mászkálnak ugyanis tömegesen a kertekben és az utcákon is.

Sári Ferenc erdész egy Facebook-posztban részletesen leírta, hogy ilyenkor a 112-es központi ügyeletet, vagy a vadászati hatóságot érdemes keresni. Mint írja, a vadásztársaság jogosult rendőrségi támogatás mellett lőfegyverrel vagy befogással aktívan részt venni a belterületi vadveszély elhárításában, és a külterületi vadlétszám gyérítésében is csak ők járhatnak el.

🙈 Vaddisznó falva Balatonszepezd🐗

Ma délelőtt 11 óra körül…Forrás: Sári Ferenc

Опубликовано Káli-medence Vt. Пятница, 31 июля 2020 г.