Megható történet egy végső stádiumos kutyusról és az Ő gazdájáról, aki csodássá varázsolta kedvence utolsó időszakát

0
2 150 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Bella, egy csodálatosan szép csokoládébarna labrador, akinél csontrákot állapítottak meg, ami átterjedt a tüdejére is. Az orvosok szerint 3-6 hónap maradt hátra az életéből.

Bellának egy műtéti beavatkozáson kellett átesnie, hogy jobban legyen. Ez 2015 májusában történt.  Amputálni kellett a bal mellső lábát. A tüdejére átterjedt rák miatt azonban a beavatkozás sem jelentett végleges gyógyulást neki, csak kapott még egy kis időt.

Miután felépült a beavatkozásból, gazdája Kugler úgy döntött, hogy egy hatalmas és felejthetetlen utazásra viszi Bellát, hogy csodálatossá varázsolja a hátra maradt idejüket. Átutazzák az egész országot és minden nap különleges emlékeket készítenek az út során.

Három hónap múlva tértek haza Nebraskába a csodás utazásból. Bella ekkor, csodával határos módon, még mindig nagyon jól volt, ezért a lelkes gazdi úgy döntött folytatják az utazós kalandjukat. Becsomagolt amit csak tudott és megint felkerekedtek.

Kugler a veterán tengerész nagyon nehéz időszakon esett át a közelmúltban. Óriási veszteségeket szenvedett. Az egyik testvére 2007-ben Irakban esett el, másik testvérét pedig 2014-ben elütötte egy autó. Szerettei elvesztése, megváltoztatta az élethez való hozzáállását. Az Ő célja most az, hogy minden idejét Bellával töltse és emlékezetessé tegye ezt a fájdalmas, de csodálatos utazást.

Bella 2016. október 28-án ment át a szívárványhídon.