Még csak 22 éves, de már most profi kutyaportrékat készít a magyar fotós

0
371 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

“Egészen pontosan 2014 júliusában volt szerencsém látogatást tenni a Jócsontok-hoz ahol végül elkezdett érlelődni bennem a kutyák iránti szerelem a fényképezőgépen keresztül.”

042 043 044

“Elfogult voltam sokáig egy-egy fajtával kapcsolatosan, innen ered a kezdeti Beagle szenvedély és a sok Beagle fotó ami megosztásra került anno az oldalamon. Ezek a fotók a mai napig kedvesek számomra és motivációs eszközként szolgálnak a kedvenc külföldi példaképeim mellett, hiszen egy pályázaton is elérhettem vele kiemelkedő eredményt amire igazán büszke voltam.”

045 046 047 048

“Azt hiszem talán a mai napig ez az egyik olyan eredményem ami arra késztet hogy minden hónapban legyen legalább egy négylábú “kis” kedvenc a kamerám előtt. És hogy miért pont a kutyákat választottam fő témaként? A válasz egyszerű. Kutyás lettem, megkutyultam.”

049 050 051

“Nevezzük bárhogy is az általuk nyújtott rajongást, boldoggá tesz és minden percére szomjazni fogok az elkövetkezendő éveimben amennyiben sikeresen jómagam is egy csodás Border Collie gazdija lehetek, akinek a segítségével igyekszem minden eddigi fotóm felülmúlni és magasabb szintre emelni a látványvilágot nem mindennapos képek formájában.”

052 055  053

“Célom van-e ezzel az egésszel? Szeretnék a fotográfiában egy olyan egyedi stílust képviselni amit csak nagyon kevesen művelnek az állatfotózásban és szeretném magamnak bizonyítani, hogy a példaképeim fotóira és a saját elképzeléseimre támaszkodva a jövőben csak és kizárólag ötletesebb, látványosabb képeket tudok felmutatni!”