Másságuknak köszönhetik barátságukat

0
11 031 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A 8 éves Carter Blanchardnak vitiligo nevű bőrbetegsége keserítette meg a mindennapjait. A kisfiú nem tudta elfogadni másságát és gyűlölte magát, amióta betegsége kialakult. Szülei szerint már csak a csoda segíthet abban, hogy Carter értékelni tudja egyedülálló kinézetét. 

Imáik meghallgattattak és a csoda megérkezett. Egy 13 éves, gyönyörű fekete kutyus személyében, akinél ugyan abban az évben diagnosztizálták a bőrelváltozást, mint a kisfiúnál. A kutyus, fehér foltjai miatt már ismert volt az interneten, így bukkant rá Carter anyukája is.

Amikor megmutatta a kutyust a kisfiúnak, szemei elkezdtek csillogni és izgatott lett, hogy sorstársra találtak. Ráadásul nagyon tetszett Neki, hogy a négylábút, mássága tette híressé.

A kutyussal való találkozás a vártnál is jobban sikerült és hatására Cartert teljesen kicserélték. Boldog volt, hogy van egy olyan barátja, aki pont olyan mint Ő és ez segített neki, hogy megint teljes értékűnek érezze magát. Már nem utálja, ha tükörbe kell néznie. Sőt! Elkezdte magát különlegesnek érezni.

A család végtelenül hálás, hogy a kutyusnak köszönhetően visszakapták kisfiukat.