Mancsok nélkül született ez a husky, de mióta örökbe fogadták, ő a legboldogabb kutyus

0
8 774 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Első látásra Maya talán átlagos kutyusnak tűnhet, de ha az ember közelebbről megismer, rájön: nem mindennapi ebbel van dolga. A három éves kutyus Thaiföldön született, sajnos egy ritka rendellenességgel. Mancsok nélkül jött a világra, így számára a járás szinte teljesen lehetetlen volt.

Ha az még nem lett volna elég, a csípője sem volt rendben, így pár másodpercnél tovább nem tudott megállni a lábain. Már pár hetes korában látszott, hogy nem lesz egyszerű számára az élet. Nem sokkal később Kit, Maya gazdája beleszeretett a kutyusba, és megváltozott mindkettejük élete.

067 064 066 065

“Szerettem volna egy kiskutyát, a Facebookon jött szembe Maya története. Gazdit kerestek neki, de azt is kiemelték, hogy olyan valakit akarnak a kutyus mellé, aki mindenben támogatja őt és szereti, még a betegsége ellenére is,” meséli a gazdája. Akkor eldöntötte, hogy ez a kutya megérdemel egy második esélyt.

068 069 070

Elmondása szerint a kezdeti időszak valóban nem volt egyszerű, de soha nem cserélné el azt az élményt, amit a kutyustól kapott. Maya igazán boldog és aktív kutyus, nem hagyja, hogy befolyásolja őt a rendellenessége.

072 073 074

 Forrás: boredpanda.com