Mancsát kinyújtva kérte a menhelyi cica, hogy fogadják örökbe

0
502 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A Baldwin Park Állatmenhely is egy olyan intézmény, ahová nap mint nap kerülnek be a kóbor, gazdátlan, segítségre szoruló állatok. Köztük van egy cica is, aki egy szívszoríító gesztussal próbált meg segítséget kérni.

John Hwang fotográfus gyakran jár menhelyekre, hogy az ott várakozó állatokról fényképeket készítsen, hátha így könnyebben találnak gazdára. Ezek a próbálkozások az esetek nagy részében sikeresek, hiszen így több gazdijelölt értesülhet a segítségre szoruló kedvencekről.

024

Legutóbbi látogatásánál fotózás közben egy gyengéd érintést érzett a karján, mikor éppen egy sebesült macskáról készített fotót. A férfi lassan hátrafordult, ekkor vette észre, hogy a mögötte lévő kennel lakója kocogtatta meg a vállát. A fotós teljesen biztos abban, hogy a cica így próbálta magára felhívni a figyelmet, ezért természetesen meg is örökítette a bundás jószágot.

025

A két éves cica neve Meow Meow, és nagyon várja már, hogy valaki örökbe fogadja. Egy barátságos cica, aki csak szeretni akar és epekedve vágyik egy gazdi közelségére.

Forrás: thedodo.com