Libamentés a tomboló viharban – Videó

0
2 977 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Május elején hatalmas vihar és jégeső tombolt a coloradoi Lakewoodban.

Normál esetben az emberek ilyenkor tető alá menekülnek a golflabda nagyságú jégtömbök elől, azonban egy hölgy éppen az ellenkező irányba szaladt. Meglátott ugyanis egy libacsaládot akik befészkelték magukat az irodaház melletti bokrokba.

Egy az irodaházban dolgozó ember vette észre a mentőakciót és felvételt is készített róla:

Hopefully this will brighten your day:Every year a mama goose makes a nest in one of the planters by our office. We literally just experienced an insane hail storm here in Lakewood. Golfball sized and coming down heavily.Some of us noticed a person standing in the middle of the storm holding an umbrella at an awkward angle. Turns out she was shielding the mama goose from the hail. And then, just when you think it couldn't get any nicer, another person comes in to help shield her. Watch below ❤☂️⛈————————————For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com

Közzétette: Ryan Anthony Davis – 2017. május 8.

 “Azt vettük észre, hogy egy ember áll a vihar kellős közepén, egyenesen a szélnek tartva az esernyőjét. Amikor elfordult, akkor láttuk, hogy egy libacsaládot védelmez az ernyőjével.” – mondta el az irodai dolgozó.

Majd úgy folytatta: „Aztán hirtelen még megdöbbentőbb dolog történt, egy másik ember egy esernyővel odaszaladt a tomboló viharban és a nőt védte a saját ernyőjével.”

A két személy, akik a saját épségüket kockáztatva segítettek, valószínűleg nem is sejtették, hogy bárki – a libákon kívül – észreveszi a kedvességüket, de a videót látva mindenki nagyra becsüli tettüket. Végül kiderült, hogy a két dolgozó Ali Garfias és Man Ha, a The Integer Group alkalmazottai.