Levelet írt az állatmentő a férfinak, aki az orra előtt dobta ki a kutyáját a kocsiból

0
451 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

Mikor végre meg tudták fogni a kutyust, hazavitték magukkal, a dühös feleség pedig olyan levelet írt a kegyetlen gazdinak, amit mindenkinek látnia kell, hogy minél kevesebb hasonló fordulhasson elő a világban.

 

 

“A szemétládának, aki kidobta ezt a kutyát az Allegan erdő közelében, a 48. utcában, pénteken, fél négy kötül. Hadd meséljem el neked, min ment keresztül a kutyád, mikor le akartad előzni. A kutya futni kezdett, ahogy gyorsítottál, amig a kis lábai bírták, és össze nem esett az út szélén. A férjem látta mindezt, megállt segíteni, de a kis fickó annyira meg volt rémülve, hogy elfutott és elbújt az erdőben. Néhány órával később elmentünk megkeresni, és ő pont ott várt, ahol te magára hagytad. Várta, hogy visszatérj, de mikor meglátott minket, ismét elszaladt. Másnap reggel néhány jutalomfalattal és a saját kutyámmal mentem a keresésére, hátha egy másik eb jelenléte kicsit feloldja a gátlásait. Így is volt, de egy arra járó autó megrémisztette, ismét elfutott.

Néhány óra múlva hazafelé az autóban nem tudtam másra gondolni, csak erre a szerencsétlen kutyára, akit kidobtak egy autóból, aki most elveszetten és megrémülve kóborol, ezért elhatároztam, hogy másnap egy nagy tál étellel visszatérek a helyre, ahol várakozni szokott. Mikor megérkeztem, láttam hogy egy csapat vadász, egy kedves család és egy idős bácsi próbálja meg befogni a kutyádat. Meg volt rémülve, de végül sikerült őt megfognunk ezt az édes kicsi fickót.

Hogyan dobhattad ki a kutyádat, úgy, akár egy zsák szemetet?

089

Ez a jóképű kis kutyus olyan szeretetreméltő, imádja a gyerekeket, főleg a fiamat, jól kijön a kutyáinkkal. Komolyan úgy hiszem, hogy a sors akarta így, hogy a férjem aznap késve induljon el, hogy tanúja legyen annak, amit műveltél. Az a nagy kár, hogy a rendszámodat már nem volt ideje leolvasni. Egy igazi szemétláda vagy, és egy nap majd visszakapod az élettől azt, amit ezzel a kutyussal tettél.”

Forrás: boredpanda.com