Levélben kérdezte meg a hotelt, hogy magával viheti-e kutyáját: zseniális választ kapott

0
29 662 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Szépen lassan mi is fejlődünk állatbarát szálláshely témában, de azért ott még nem tartunk, mint például Kanada, ahol szemrebbenés nélkül fogadták a lovával besétáló hölgyet. De remek, hogy nálunk is egyre több helyen lehet kutyával és macskával megszállni. 

Az alábbi szívmelengető sztorit Karl Albrecht osztotta meg egy könyv hasábjain. A helyszín sajnos ismeretlen, de a nem mindennapi történetnek hála ez egy cseppet sem zavaró.

A férfi mielőtt szobát foglalt volna egy hotelben, levélben kérdezte meg, hogy a kutyáját is magával viheti-e:

“Szeretném magammal vinni a kutyámat. Jól nevelt, ápolt, másokra veszélytelen. Érdeklődni szeretnék, hogy velem töltheti-e az éjszakát a hotelszobában?”

A válasz amit kapott, egyszerűen zseniális:

“Sok éve működtettem már ezt a hotelt, de még soha nem láttam, hogy egy kutya törölközőt, ágyneműt, ezüstöt vagy képeket lopott volna. Arra sem volt szükség soha, hogy az éjszaka közepén elküldjek egy kutyát, mert részeg volt vagy felháborítóan viselkedett. Mindezen túl egyetlen kutya sem mondta, hogy nem tudja kifizetni a szállodai számlát. Ezért nagyon szívesen látom a kutyádat a hotelben! És ha a kutyád felelősséget vállal érted, téged is szívesen látlak!”

Forrás: sokszinuvidek.24.hutickld