Kutyabaráttá tette hoteleit a Disney World

0
1 392 megtekintés
Fotó: Gene Duncan/Disney Parks - Getty Images; Getty Images/iStockphoto
Swing Szerelem Szulák
A Walt Disney World orlandoi otthonában immáron négy hotelben is megszállhatnak a házi kedvencekkel érkezők. Mostanáig erre nem volt lehetőség, aki kutyával érkezett az élményparkba, csak a Diseney erre fenntartott kempingjében szállásolhatta el négylábú barátját – írja a Travel and Leisure.

Disneyt is elérte a modern idők szele: mostantól az élménypark öt hoteljéből immáron négyben is fogadják a kutyákat, sőt külön kosárral, eldobható zacskóval, tálkával, szőnyeggel és azonosító névtáblával várják az érkezőket. Ezenkívül egy olyan táblát is kapnak a vendégek, amely a kilincsre akasztva a személyzetnek jelzi, hogy kutya lakik a szobában.

Kép: wideopenpets.com

A szolgáltatást Yacht Club szálláshelyen éjszakánként 75 dollár pluszt jelent a vendégnek, míg a többi három szállodában 50 dollárt, a felmerülő takarítási költségek fedezésére. Az ötlet az élménypark reményei szerint jelentősen növeli majd a vendégek életminőségét, hiszen bármikor meglátogathatják kutyáikat és természetesen kikapcsolódás gyanánt a parkokat is használhatják kutyasétáltatásra.

Forrás: travelo