Kutyabarát munkahellyé vált a Telenor

0
307 megtekintés
Kép: Telenor
Swing Szerelem Szulák
Egy kísérleti kutyanapot követően minden péntek állatbarát nappá vált a Telenornál. Ilyenkor a kutyás munkatársak bevihetik kedvenceiket az irodába, az állatok jelenléte pedig kellemes, lazább hangulatot teremt a székházban.

A mobiltársaság hisz abban, hogy ez a pozitív hatás az ügyfelekkel való kapcsolatra is hatással lehet, és most közkinccsé teszi kutyás tapasztalatait, hogy ezzel buzdítson más cégeket is az állatos munkanapok bevezetésére – írja a kutyabarat.hu

2017 nyarán egy kísérleti munkanapot szervezett a Telenor, aminek keretében egy napot a gazdáikkal együtt a kutyák is az irodában és az épületet körülvevő kertben tölthettek. Jelenlétük nem csak gazdáik, hanem az állatbarát munkatársak körében is nagy sikert aratott. A próbanap sikere után szeptembertől minden péntek kutyanap a törökbálinti székházban, a Telenor pedig most összegyűjtve a tapasztalatokat más cégeket és nagyvállalatokat is a kutyabarát munkanapokra buzdít.

Kép: Telenor

A Telenor házban a modern munkakörülmények mellett számos kényelmi funkció is a rendelkezésünkre áll, így a napi munka mellett feltöltődésre is van lehetőség. Mégis nagyon sokat ad a mindennapokhoz, hogy a hét egy napján a kutyatulajdonosok kedvenceikkel együtt jöhetnek dolgozni: az állatok jelenléte erősíti a pozitív hangulatot és az egymással lazábban együtt dolgozó kollégákat is képes közelebb hozni egymáshoz. Ez javítja a cégen belüli közös munkát, a hatékonyságot, az eredményeket pedig ügyfeleink a szolgáltatásaink jobb minőségén keresztül érezhetik. A kezdeményezés bevezetéséhez a kutyások, a kutyákkal óvatosabb viszonyt ápoló kollégák és az épületüzemeltetési csapat által közösen kidolgozott kutyanap-etikett fontos lépés volt, és a program pozitív hatásainak láttán most ezt a tudást szeretnénk közkinccsé tenni más cégek, vállalatok számára is.” – mondta el Kiss Judit, a Telenor HR igazgatója.

Kép: Telenor

A Telenor életében a kutyák már többször is szerephez jutottak: a reklámfilmekben rendszeresen felbukkanó négylábúak mellett a mobiltársaság már 2014-ben támogatta a Vigyél Haza Alapítványt a kutyatartóknak és kutyabarátoknak egyaránt hasznos „Vigyél Haza” okostelefonos alkalmazás kifejlesztésében.

Az app a gazdiknak segít vigyázni saját kedvencünkre, eltűnése esetén meggyorsíthatja a keresést, valamint örökbefogadásra váró kutyák kereshetők benne az ország minden pontján, illetve a kutyabarát éttermek, szállások és kutyajátszóterek listája is elérhető. Ezen felül a kóbor állatok hazajutását segíti a „kóbor kutyát láttam” bejelentő menüpont, és egy igen fontos funkció, a kutyaelsősegély kisokos is helyet kapott a Vigyél Haza alkalmazásban.

Kép: Telenor

Nagy öröm számunkra – és természetesen a kutyabarátok számára is -, hogy a Telenor komoly lépéseket tett a hazai kutyabarátság népszerűsítése érdekében. A vállalat vezetése felismerte, hogy egy kis rugalmassággal kutyabarát munkahellyé válhat, még ha egyelőre csak heti egy napon is, de ezzel már több munkavállalójának és kutya-családtagjainak szerzett örömet. Követendő példának tartjuk a Telenor lépését.” – fogalmazott Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu projektvezetője.