Kiskutyát mentettek a tűzoltók a belvárosban – videó

0
3 183 megtekintés
A párkányról nézelődő kiskutya - Kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - videó
Swing Szerelem Szulák
Egy második emeleti párkányra mászott ki egy kiskutya Budapesten, a tűzoltók hozták le a magasból. Az V. kerületben, a Kossuth Lajos utca egyik régi épületének második emeleti párkányára mászott ki egy fehér szőrű kistestű kutya hétfő délután.

Az eb vélhetően a lakás nyitott ablakán keresztül jutott a párkányra, ahol leült a mintegy hatvan centiméter szélességű peremre, és kíváncsian szemlélte az utca forgalmát.

A járókelők riasztották a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat. A rajok – a járókelők megkönnyebbülésére – egy létrás tűzoltóautó segítségével óvatosan leemelték a négylábút a magasból. A sikeres mentést tapssal jutalmazták a mentést figyelő járókelők.

Kiskutyát mentettek a tűzoltók a belvárosban

Kiskutyát mentettek a tűzoltók a belvárosbanAz V. kerületben, a Kossuth Lajos utca egyik régi épületének második emeleti párkányára mászott ki egy fehér szőrű kistestű kutya hétfő délután. Az eb vélhetően a lakás nyitott ablakán keresztül jutott a párkányra, ahol leült a mintegy hatvan centiméter szélességű peremre, és kíváncsian szemlélte a Kossuth Lajos utca forgalmát. A járókelők riasztották a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat. A rajok – a járókelők megkönnyebbülésére – egy létrás tűzoltóautó segítségével óvatosan leemelték a négylábút a magasból. A tűzoltó gépjárműben megitatták az ebet, majd – mivel a kutya gazdája nem tartózkodott otthon –, átadták a rendőrségnek.A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. március 12.

A tűzoltóautóban megitatták az ebet, majd – mivel a kutya gazdája nem tartózkodott otthon –, átadták a rendőrségnek.

Már a biztonságos tűzoltóautóban – Kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – videó

A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook