Kiborította a netezőket az orosz tetováló, aki kopasz macskájára is mintát varrt

0
36 464 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Egy orosz tetoválómávész egy nap gondolt egyet, és kidekorálta Demon névre hallgató szfinx macskáját. Az állatot fájdalomcsillapítókkal kábította el, majd akár csak egy vendégével tenné: kidekorálta a macska hátát.

Persze, hogy sajnálom szegényt. Nem mintha ő akarta volna ezt. Másfajta bőre van, mint az embereknek, ezért a tetoválások is másképpen mutatnak rajta. Remélem nem volt olyan rossz neki, mondjuk nem ez az első tetkója. Általában hamar felépül a bódult állapotból –

magyarázta a tetováló.

A cicán többek között egy börtöntorony, néhány kártyalap és egy cigaretta van – tipikusan olyan minták, amiket az orosz bűnözők viselnek.

Elizabeth Skorynin állatvédő is támadja a felelőtlen gazdát. Elmondta, hogy a szfinx macskáknak hihetetlenül érzékeny a bőre, ezért még a legkisebb felszíni sérülés is hatalmas fájdalommal jár náluk, így biztosan rengeteget szenvedett, mire a tetoválás begyógyult.

Egy másik tetoválóművész a férfi védelmére kelt. Ő nem érti, miért ne lenne etikus egy macskát kitetoválni, mikor évekkel ezelőtt a farmerek is hasonló módon jelölték meg az állataikat. Szerinte ha ők kibírták, akkor a macskának se lesz semmi baja.

Ha téged is felháborít az eset, akkor dobj egy lájkot, és oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com