Két hónappal a tűzeset után a kutya találta meg a család macskáját

0
8 840 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Csodával határos módon élte túl a fekete cica a tűzvészt. Legjobb barátja talált rá, és azóta is minden pillanatban gondosan vigyáz rá.

Christine Marr épp a munkahelyén volt, mikor a tűzoltók hívását fogadta. Otthona lángokban állt, aggódó gazdiként legelső kérdése az volt, hogy ki tudták-e menteni kedvenceiket. Chloe, a kutya, a fürdőszoba padlón hevert mikor rábukkantak. Mindig oda bújt el, mikor megijedt valamitől, így a tűz alatt is ott lelt menedékre.

Chloe kritikus állapotban volt, így azonnal állatorvoshoz vitték, miután oxigént adtak neki. Egy hajszálon múlt csak az élete. Smoke, az egyik macska is bent volt a házban, sajnos ő nem élte túl. A család másik cicáját, Ringert pedig sehol sem találták. Nagyon elszomorította őket a hír, hiszen Chloe és Ringer imádták egymást. Elvesztett macskáit gyászolva az asszony minden figyelmét szeretett kutyájának szentelte.

A leégett ház udvarán több macska is élt, természetesen a felújítás alatt is visszajártak etetni őket. Nem adták fel a reményt, hogy Ringer egy nap majd előkerül. Anyák Napján, közel két hónappal a tűzeset után költöztek vissza a lakhatóvá alakított ingatlanba. Kutyájuk is velük tartott, aki azonnal heves szimatolásba fogott a házban, majd elkezdte kaparni a padlót. Az étkezőben egy hatalmas lyuk tátongott a falon, amely a ház alá vezetett. Chloe odarohant, és nem tágított onnan, hiába hívták. Mikor gazdái odamentek, keserves nyávogásra lettek figyelmesek.

Azt hitték, az egyik kinti macskájuk keveredett be oda, ám legnagyobb megdöbbenésükre halottnak hitt kedvencük, Ringer került el a lyukból. Ahogy betették az autóba Chloe mellé, kutyájuk majd kiugrott a bőréből örömében. Úton az állatorvoshoz – és hazafelé is – ugrabugrált a hátsóülésen, annyira boldog volt, hogy újra láthatja régi barátját. Egy pillanatra sem hagyja magára bársonytalpú társát azóta sem.

 

Forrás: ebpercek.hu, thedodo.com