Kacsa vigasztalta meg a legjobb barátját gyászoló depressziós kutyust

0
8 405 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A terápiás állatok egyre több emberen segítenek napjainkban, legyen az akár fizikai, vagy lelki támasz. No de ki segít azokon az állatokon, akik szintén hasonló gondokkal küzdenek? Amikor George éppen egy traumát próbált meg átvészelni, igaz barátra talált, méghozzá egy kacsa személyében.

Szegény George két éve gyászolja már elhunyt barátját, Blackie 12 éves volt, mikor elbúcsúzott tőle a család. 12 évig voltak egymás mellett, így nem csoda, hogy az ebet megviselte barátja halála. Azóta nem is igazán volt önmaga.

“Majdnem elveszítettük, mikor nem volt hajlandó enni, annyira szorongott mindentől. Bőrbetegsége miatt folyamatosan rágta saját magát, borzasztó állapotban volt,” meséli George gazdija.

0182 0183 0184

“Mindez teljesen megváltozott, mikor ez a kedves kacsa feltűnt. A szárnyas valószínűleg megérezte, hogy George nincs jó passzban, ezért mindent megtett, hogy jó kedvre derítse a depressziós ebet, egyszerűen tudta, hogy segítenie kell. Amióta a kacsa megjelent, minden a legnagyobb rendben a kutyussal!”

0185 0186 0187

Forrás: boredpanda.com