Kabir Bedi örökbe fogadta Norbit a Fővárosi Állatkert tigrisét

0
983 megtekintés
Budapest, 2019. február 15. Kabir Bedi indiai színész, az 1970-es években készült Sandokan - A maláj tigris címû olasz tv-sorozat fõszereplõje 2019. február 15-én a Fõvárosi Állat- és Növénykertben, ahol örökbe fogadott egy tigrist. A színész Guido De Angelis és Maurizio De Angelis olasz zeneszerzõk február 16-i szimfonikus filmzenekoncertjének díszvendégeként érkezett Budapestre. MTI/Mohai Balázs
Swing Szerelem Szulák

Pénteken a Fővárosi Állatkertben járt Kabir Bedi, a Maláji tigris című klasszikus filmsorozat főszereplője: jelképesen örökbe fogadta az intézmény  Norbi nevű tigrisét és magyarországi rajongóival is találkozott. A tigrisek védelmére külön is felhívta a figyelmet.

A színész, az örökbefogadás kapcsán gratulált az Állatkertnek az itt zajló természetvédelmi munkáért, mi több, a kert több lakóját is meglátogatta: nemcsak a tigriseket, hanem a tevéket, illetve az India-ház környékén lakó állatokat is.

A program része volt, hogy Kabir Bedi a Varázshegy Csillagterében találkozott az Állatkertet ezen a napon felkereső magyarországi rajongóival, akik mindegyike a helyszínen dedikált fényképet kapott, sőt, legtöbbjük közös fotót is készített a híres színésszel. A Kabir Bedivel való találkozást megkönnyítette, hogy a pénteki esemény épp belesett a február 14-től 17-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tartó, a Valentin-naphoz kapcsolódó páros kedvezmény időszakába.

Forrás: Fővárosi Állatkert, MTI