Jótékony fotózásnak indult, végül maga a tűzoltó fogadta örökbe ezt a kutyust

0
20 922 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Még májusban volt a fotózása a Charleston Animal Society 2017-es naptárjának, amin Rob Tackett, a 34 éves tűzoltó, és Kimber, az akkor pár hónapos megmentett kutyus szerepelt.

A fotózás célja természetesen a jótékonykodás volt, de akkor még a férfi sem gondolta volna, hogy nemsokára elválaszthatatlanok lesznek a kis modellel. A kutyus akkori örökbefogadói elmondták, hogy az eb nem jön ki túl jól a férfiakkal, egyszerűen fél tőlük, ám mikor Rob és Kimber találkoztak, minden másképp történt.

Fotó: Charleston Animal Society

Amikor először megláttam, már akkor éreztem. Odajött hozzám és belebújt az ölembe, azonnal valami furcsa kötődés alakult ki köztünk. Azt hiszem, hogy mellettem biztonságban érezte magát –

meséli a tűzoltó.

Fotó: Charleston Animal Society

Kimber akkori gazdája egy veterán haditengerész volt. A kutyus segített neki feldolgozni a szolgálat alatt átélt traumákat, de egy sajnálatos baleset után végül úgy alakult, hogy nem tudott többé gondoskodni a kutyáról.

Szerencsére azonnal tudta, kihez fordulhat segítségért. Rob kérdés nélkül befogadta az ebet, sőt, néha meg is látogatják az előző gazdit.

Ha tetszett, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: boredpanda.com