Jó hír a gazdiknak: Állatbarát lesz az AsiaCenter

0
366 megtekintés
Swing Szerelem Szulák

A célkitűzésben az AsiaCenter partnere a kutyabarat.hu is, akik örömmel fogadták a megkeresést és tanácsokkal segítették a bevásárlóközpontot belépni az állatbarát helyek sorába.

“Évek óta dolgozunk a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért és próbáljuk felhívni a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Kétoldalú folyamatról van szó, ahogy hazánkban fejlődik az állattartási kultúra, úgy szaporodnak az olyan helyek, ahová a barátságos és szocializált kedvencek elkísérhetik gazdáikat. Sajnos a kereskedelem területén ez még nem általános tendencia, épp ezért örülünk az AsiaCenter kezdeményezésének.” – nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarat.hu képviselője.

0213

Az AsiaCenterben évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal is.

“Eddig sem küldtük el azokat az állatbarátokat, akik az egyértelmű tiltás híján rákérdeztek, hogy legalább a bejárati ajtón behozhatják-e kedvencüket pórázon, vagy hordozóban. Nem akartunk nemet mondani a felelős gazdiknak, ezért itt volt az ideje, hogy a bérlőinkkel egyeztetve kialakítsuk a megfelelő szabályokat az állatok, és természetesen a nem állattal érkező vásárlók érdekében.” – mondta Varga Kornélia, az AsiaCenter marketing és kommunikációs vezetője és hozzátette, hogy családbarát bevásárlóközpontként kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a gyermekekkel érkező látogatók nyugalmát se zavarhassa az újítás.

Az új állatbarát házirend 2016. február 14-én kerül ki a falra, amely pontosítja a jólnevelt kedvencekkel való vásárlás feltételeit. Innentől fogva nem csak a pórázon vezetett kutyák, de más kistestű háziállatok is szívesen látott vendégek lesznek a bevásárlóközpontban, kivéve azon üzletekben, amelyek tiltó matrica kihelyezésével kifejezetten jelzik ennek ellenkezőjét. Minden mosdó előterében itatótálakat is kihelyeznek a kedvencek részére, annak érdekében,  hogy az állattal érkező vásárlók is nyugodtan étkezhessenek, az AsiaCenter éttermi részlegén külön az ő számukra kijelölt asztalokat is találnak.

A Valentin-napon tett gesztusával az AsiaCenter bízik benne, hogy ezúton is felhívhatja az emberek figyelmét az állatok iránti szeretet és a felelős gondoskodás fontosságára.

Forrás: kutyabarat.hu
Fotó: thaiagain.com