Ismerd meg a lányt, aki beszél az elefántok nyelvén

0
2 912 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A 18 éves Nirmala Toppo különleges képesség birtokában van: szót ért a Föld legnagyobb szárazföldi emlőseivel, az elefántokkal. Az indiai lány édesapjával elefántok végeztek egy szerencsétlen eset során, azonban Nirmala nem utálta meg az állatokat, sőt, gyűlölet és félelem nélkül beszél hozzájuk, megnyugtatja őket.

A lány édesapjától tanulta meg, hogyan értsen szót ezekkel a hatalmas állatokkal, hogyan fékezze meg az elvadult elefántokat, hogy nyugtassa meg őket, ha veszélyeztetik az emberek épségét. Egyszer például Roulkela városába tört be egy csorda elefánt, akiket a hatóságok ugyan összetereltek egy sportcsarnokban, de azt már nem tudták, hogyan engedhetnék vissza a vadonba őket anélkül, hogy porrá zúzzák az útjukba eső házakat. Nirmala és apja érkezett a helyszínre segíteni, akik rábírták az elefántokat, hogy őket követve, nyugodtan távozzanak a vadonba.

Sok hasonló eset történik a környéken, ilyenkor Nirmala indul segíteni a helyieken. A falubeliek általában kövekkel dobálják az állatokat, hogy elkergessék őket, de ezzel csak azt érik el, hogy az elefántok csak még dühösebbek lesznek. Egy hasonló eset miatt történt a baleset is, amiben Nirmala édesapja életét vesztette, a lány azonban nem adta fel “hivatását”, tiszteletben tartja az elefántok hatalmas erejét.

[Youtube id=”eqHO7eCA-ZY” width=”420″ height=”460″]

Ha érdekesnek találtad, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: lemon.hu