Íme a legmodernebb macskatoalett

0
3 037 megtekintés
Kép: jfpet.com
Swing Szerelem Szulák
A macska tartás legneuralgikusabb pontja az almozás. Nincs annál szebb, mint amikor botorkál az ember az éjszaka közepén a mosdó felé és rálép mezítláb a kikapart kristály darabokra, amik egyenletesen borítják a tájat. Rengeteg féle alomtálca típusból válogathatunk, de ami nekünk tetszik, nem biztos, hogy a cicánknak is tetszeni fog.

Nyilván sokan átestek már azon, hogy vásároltak valamilyen dobozos fajtát, de a sicc az istennek nem volt hajlandó használni, csak a doboz nélküli nyitott verziót és még sorolhatnánk. A szagokról már nem is beszélve.

Függetlenül attól, hogy szereti-e a macskánk vagy sem, maguk az alomtálcák nem feltétlenül a legszebb darabok egy lakás berendezési tárgyai között. Na, erre rukkolt elő, még tavaly, a Makesure egy újabb változattal. Egy kis zugot készítettek a szőrmókoknak, kellően letisztult formavilággal, ahol kedvükre végezhetik el a dolgukat, mégsem bántja az emberek szemét.

Kép: jfpet.com

A kunyhóra hajazó kis dobozban még fekvőhelyet is kialakítottak, belülről pedig egy kis folyosón fáradhat be a cirmos elvégezni a dolgát. Az odú tágas, így nagyobb testű macskák is tökéletesen elférnek benne, természetesen több színben elérhető. Az első oldala kinyitható, a belső részén pedig tároló rekeszek vannak elhelyezve, ahova ürülékgyűjtő zacskót és lapátot lehet tenni. Kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható – az almot egy tálcára kell helyezni, ami kihúzható -, futurisztikus dizájnjának hála pedig jól mutat a lakásban – főleg, ha a svéd design kedvelői vagyunk – ráadásul az is biztos, hogy elsőre meg nem mondaná senki, hogy ez egy macskatoalett.

Hogy macskánknak tetszeni fog-e az mindig kérdéses. Mindenesetre, a modern macska wc elég zsebbenyúlós lett, a designt meg kell fizetni jeligére. Jelenleg olyan 30.000 Ft. környékén lehet hozzájutni, viszont figyeljünk, mert nem minden oldalról szállítanak Magyarországra.

Forrás: startlap.hu