Imádnivaló kutyus őrzi az autista kisfiú álmait

0
676 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Tupper és Lego kapcsolata kivételes. Egyik éjjel, mikor a 3 éves kisfiú sírva és kiabálva ébredt rémálmából, az eb azonnal akcióba lépett, mire a szülő besiettek a szobába, a kutyus már megnyugtató jelenlétével ölelte körbe a fiút. Tupper bármit is csinál, Lego kutyus ott van mellette, és segíti őt, bármiről legyen is szó.

Az autista kisfiú szülei nagyon szerencsésnek tartják magukat, amiért ilyen kiváló segítő kutyusra bukkantak, az eb ugyanis nagyban megkönnyíti a mindennapjaikat. Hihetetlen változást élnek át, mióta Lego velük lakik, az egész ház megtelt nyugalommal és boldogsággal, a szülők pedig megkönnyebültek.

072  074

Mielőtt Lego februárban a családhoz került, a kisfiú gyakran szenvedett az álmatlan éjszakáktól, ha pedig mégis elaludt, nem sokkal később sírva ébredt fel ismét. Tupper korábban maximum 6 órát aludt egy éjszaka, azt is úgy, hogy 20-40 percenként felébredt, de Lego mellett akár 8-10 órát is képes egyhuzamban végigaludni, ha pedig fel is ébred, a kutyus gondoskodik róla, hogy visszaaludjon.

075 076 077 078

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: thedodo.com