Így tartja életben édesapja örökségét a Krokodilvadász lánya

0
30 889 megtekintés
krokodil
Swing Szerelem Szulák
Steve Irwin, ismertebb nevén a Krokodilvadász, ausztrál természettudós és televíziós személyiség. Feleségével, Terri Irwinnel a queenslandi Australia Zoo tulajdonosai és fenntartói voltak, egészen a férfi 2006-ban bekövetkezett haláláig. Legismertebb műsora a Krokodilvadász volt, amit Magyarországon is hatalmas rajongótábor követett.

Bindi Irwin, a Krokodilvadász 16 éves lánya életcélja az, hogy apjához hasonlóan az állatoknak szentelje mindennapjait. Miután befejezte tanulmányait, az Australia Zoo állatkertben szeretne dolgozni. Kétségtelen, hogy édesapja óriási hatással volt a kislányra, 8 évvel halála után Bindi viszi majd tovább örökségét.

Édesapja igazi kalandor volt, semmitől sem riadt vissza, Bindi pedig csodálta bátorságáért. Egész életét az állatkertben töltötte, amit nem sok gyerek mondhat el magáról.

Három éves lehettem mikor rájöttem, hogy nem állatkertbe megyünk minden nap, hanem gyakorlatilag ott élünk

– mesélte a lány.

Apa olyan tanáccsal látott el, amit sosem fogok elfelejteni. Azt mondta, ‘Úgy kell bánnod az állatokkal, ahogyan te is elvárod, hogy mások bánjanak veled.’ Ez egy hatalmas igazság.

Forrás: boredpanda.com, Fotók: Instagram / bindisueirwin