Így készíthetsz aranyos és mutatós cicaházat kartonból

0
7 929 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
A macskák abban rendkívül hasonlítanak a kutyákra, hogy szinte mindenből amit csinálunk szeretik kivenni a részüket. Bár ez leginkább azt szokta jelenti, hogy vagy elveszik, ha tudják – hiszen nekik sokkal nagyobb szükségük van rá – vagy aktívan akadályoznak minket, elvégre őket kell szeretgetni, nem pedig mással foglalkozni.

Az alábbi videó készítője is tisztában van ezzel, rendkívül érzékletesen be is mutatja a felvétel elején a problémát. Viszont megoldást is kínál, méghozzá igen mutatós és kedves formában, arról nem is beszélve, hogy alkotni mindig jó, főleg ha a kedvenceinket örvendeztetjük meg vele.

Az igaz ugyan, hogy a cicakarmok elég hamar felhasogathatják a kartonból készült műveket, de egy ilyen kis cicapalota elkészítése igazi élmény, a végeredmény tekintetében pedig magunkat is vállon veregethetjük. Plusz, nem utolsó sorban, sokat spórolhatunk is vele, ugyanis a macska kiegészítőknek egy bizonyos méret fölött elég borsos ára van.

Nos, akiben rejlik némi alkotási kedv, ne habozzon, ragadjon ollót, ragasztót és kalandra fel, a gyalogszőrős tuti, hogy nagyon hálás lesz érte.