Így falnak az apró mentetett mókusbabák – videó

0
3 658 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Az apró mókuskák Miskolcról érkeztek a mályi Madármentő Állomásra, azután hogy kivágták a fészküknek otthont adó fát. A fészket csak akkor vették észre, amikor borult a fa. Az apróságokat ezután vitték Miskolcról az állatmentőkhöz. 

“Egyikük nagyon picike de nagyon szépen eszik ő is. Tegnap még kicsit félősek voltak de a reggeli etetésre már mindhárom aktívan jelezte, hogy nagyon éhes.
Ezzel a kedves kis videóval küldi üdvözletét a három kistestvér mindenkinek.”

A videón arra is felhívják a figyelmet, hogy támogatásokat is szívesen fogadnak a további állatmentésekhez.

<3 <3 A három kistestvér <3 <3

<3 A három kis mókuska <3Tegnap érkezett Miskolcról ez a három pinduri mókuska. Favágás történt az egyik háznál és már csak akkor vették észre a fészket amikor borult a fa. Egyikük nagyon picike de nagyon szépen eszik ő is. Tegnap még kicsit félősek voltak de a reggeli etetésre már mindhárom aktívan jelezte, hogy nagyon éhes.Ezzel a kedves kis videóval küldi üdvözletét a három kistestvér mindenkinek.Ha támogatni kívánja munkánkat, az mókuskák etetését akkor ezt Ön is megteheti.Bankszámlaszámunk:ERSTE BANK H. Zrt. 11600006-00000000-63004951Ha érdekesnek találtad ezt a bejegyzést, kérjük, oszd meg ismerőseiddel, hogy minél több bajba jutott madáron vagy emlősön tudjunk segíteni.Köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2018. április 15.