Idén is lesz terrarisztikai és akvarisztikai börze Budapesten

0
865 megtekintés
Madagaszkári nappali gekkó (Phelsuma grandis) - Kép: twimg.com
Swing Szerelem Szulák
A Fővárosi Művelődési Központ ad otthont november 25-én a TerraAkva elnevezésű terrarisztikai börzének, amelyen 4 szinten, több mint 1000 nm-en várják a látogatókat, lesz ismeretterjesztő előadás és leopárdgekkó-szépségverseny is. 

A börzén szakszerű körülmények között tartott pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatóak a vadászgörények, egerek, apró rágcsálók és díszhalak mellett.

Az állatokon kívül, a hozzájuk szükséges eleségek, eleségállatok, vitaminok, felszerelések, növények és az elhelyezést biztosító akváriumok, illetve üveg- és fa terráriumok nagy választékával is találkozhatunk most vasárnap.

Leopárdgekkó (Eublepharis macularius) – Kép: Hüllő Magazin

A leopárdgekkó szépségversenyen a különböző színű, méretű és mintázatú hüllőket a zsűri és a közönség díjazza majd. Nevezni a www.terraakva.hu/szepsegverseny oldalon lehet a megadott információk alapján – közölték a szervezők az MTI-vel.

Facebook esemény: ITT

A rendezvényen Sós Endre Egzotikus- és állatkerti állatok orvoslása címmel tart előadást, emellett az érdeklődők a hazai legrangosabb tenyésztőknek tehetik fel kérdéseiket, valamint megismerhetik a helyes és biztonságos kisállattartás szabályait is.