Hős kóbor kutya mentette meg az autóbalesetet szenvedett nő életét

0
618 megtekintés
Swing Szerelem Szulák
Shannon Lorio súlyos autóbalesetet szenvedett, mindezt egy veszekedés után, ahonnan feldúltan távozott. A nő egy óvatlan pillanatban elvesztette az uralmat a gépkocsi felett, és egy kanyarban lesodródott az útról.

[Youtube id=”KZGh2ytxrGk” width=”420″ height=”460″]

Mikor magához tért, mozdulni is alig bírt, óriási fájdalmai voltak és azt sem tudta pontosan, hogy hol van. Szép lassan beugrott neki, hogy mi történt: balesetet szenvedett, felborult az autója ő pedig megsérült. Magatehetetlenül feküdt a roncsban, mikor érezte, hogy valaki az autóhoz közeledik. Egy kutya jelent meg az autónál, aki barátságosan közeledni kezdett a nőhöz. Nyalogatni kezdte az arcát, majd ruhájánál fogva megpróbálta kivonszolni a sérült asszonyt a kocsiból.

Shannon ekkor vette észre, hogy autója olyan messze sodródott a főúttól, hogy szinte reménytelen volt, hogy valaki észrevegye. Az eb minden erejét bevetve húzta az út széléhez a mozgásképtelen nőt, akit végül egy sofőr észrevett. Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült a koponyája, de végül sikerült teljesen felépülnie.

“Biztosan tudom, hogy ha nincs az a kutya, ma én sem lehetnék itt. Egyszerűen nem élnék,”

mondta a nő. A hős ebet végül egy kutyyatréner fogadta örökbe, most hivatalosan is mentőkutya válhat majd a nagyszerű állatból, aki megmentette Shannon életét.

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!