Rangos díjat kapott a Nyíregyházi Állatpark szóvivője

Zoo  |   2016. február 22.  |     2278

A Nyíregyházi Állatparkban dolgozó Révészné Petró Zsuzsa kapta a „Szavak Embere Díjat”, melyet az év szóvivőjének adományoz a szakma az egész éves teljesítmény alapján.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A tavalyi év rendkívül sikeresnek mondható a Nyíregyházi Állatpark életében, nem egyszer adódott rá alkalom, hogy nagyszerű dolgokról számoljon be a szóvivő. A legemlékezetesebb talán az volt, mikor könnyes szemmel és hatalmas örömmel állt a kamerák elé, hogy bejelentse Kito, a kis elefánt születését.

Az egygyermekes anyuka férje is a park munkatársa, a látogatók a fókashow trénereként már ismerhetik. Zsuzsa a Nyíregyházi Főiskolán megszerzett biológiatanári diploma után került a Nyíregyházi Állatparkba 16 évvel ezelőtt. Először gondozóként tevékenykedett, majd zoopedagógusként ismertette meg a látogatókkal az állatok csodálatos világát, míg a kommunikációs osztály vezetője lett. Időközben elvégezte a Debreceni Egyetem környezetvédelmi-ökológus szakát, valamint fontos feladatot lát el az Európai Állatkerti Szövetség kommunikációs kampányaiban is.

Forrás: nyiregyhaza.hu
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop