Indul a gyöngyösi kis oroszlánok látogatása, íme a tudnivalók

Zoo  |   2016. március 07.  |     1713

Indul a látogatás, de változott a szabályzat! Március első hétvégéjétől lehet látogatni a 2016-ban született oroszlánkölyköket, a gondozók azonban felhívják a figyelmet, hogy törvényi szabályozás miatt, már nem lehet simogatni a kölyköket. Mindenkit arra kérnek, olvassák el az új látogatási szabályzatot, mielőtt útnak indulnának.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

2016. március 5-től láthatóak az idén született oroszlánkölykök! A kicsik jól vannak szépen fejlődnek, 2 kislányt és 1 kisfiút ismerhetünk meg bennük! A kölykök még január 12-én születtek, Elza rutinos anyuka, hiszen már negyedik alkalommal hozott világra oroszlánkölyköket a Gyöngyösi Állatkertben.

Az oroszlánkölyköket egész nap meg lehet tekinteni a kifutójukban, (időjárástól függetlenül: rossz idő esetén belső kifutó, jó idő esetén külső kifutó). Hétvégén és ünnepnapokon 11:00-kor illetve 14:30-kor, hétköznap 14:30-kor gondozóink oktató és ismeretterjesztő előadást tartanak az oroszlánokról, ismertetőiről, megjelenésükről, életmódjukról és gondozásukról. Láthatják játékukat, etetésüket, gondozásukat, ezeknek a csodálatos de lassan a kihalás szélére sodródott állatoknak. A látogatók feltehetik kérdéseiket melyekre a gondozók szívesen válaszolnak.

A kölykök közé belépni – az elmúlt évekhez hasonlóan – már nem lehet.

A teljes törvényrendelet ide kattintva olvasható.

Forrás: gyongyos-zoo.hu
MTI Fotó: Komka Péter
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop