Vérmacskákra figyelmeztet egy falragasz Wekerlén

Vicces  |   2016. augusztus 15.  |     10393

Facebookon terjed egy nagyon érdekes fotó egy fára kihelyezett cetliről, melyben a környék macskatartói hívják fel a kutyás gazdik figyelmét arra, hogy “vérengző fenevadaiktól” megóvják az ebeket. Nem tudjuk, eredetileg mi lehet a célja a felhívásnak,de a tippünk az, hogy a cicás gazdik így próbálják elkerülni, hogy a póráz nélkül sétáló kutyák és a kertben bóklászó macskák között konfliktus alakuljon ki.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

“VIGYÁZAT! TUDATHASADÁSOS MACSKÁK!

TISZTELT KUTYASÉTÁLTATÓK!

Tisztelettel megkérem Önöket a kutyusaik testi épsége érdekében, hogy az utca másik oldalán, a járdán folytassák a sétát. Sajnálatos módon a macskáink házőrző vérebnek gondolják magukat, és a kutyák méretére, fajtájára való tekintet és válogatás nélkül támadják meg a gyanútlanul sétáló kutyákat. Akik megrémülve a hirtelen felállt fordított helyzettől még csak reagálni sem tudnak rá a természet megszokott rendje szerint.

Elnézésüket kérem a kellemetlenségért, de jelenleg nem tudjuk miként tudjuk a macskáinkat vissza macskásítani, de aggódva a kis kedvencükért így tudjuk csak elkerülni, hogy bármi komolyabb baj történjen.

Köszönjük együttműködésüket.

Üdvözlettel,
a vérmacskák tulajdonosai.”

Forrás: József Oberon Király-Ertl 
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop