Szívmelengető történet: másfél év után került elő egy pécsi család kutyája

Hírek  |   2016. szeptember 29.  |     8880

Hiába keresték, a még 2015. február 7-én elcsavargott Kíra nevű kutyus nem került elő. Persze egy gazdi ilyen helyzetben sosem adja fel a reményt, de mégis, ez a pécsi család annyira meglepődött, mikor 20 hónap után előkerült csavargó kutyusuk, hogy szinte csodának vélték az eseményt.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A bama.hu figyelt fel a Facebookon keringő megható történetre, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az eb két szomszédos ház házőrzőivel együtt lépett meg, ám míg a másik két kutya előkerült pár napon belül, Kírának nyoma veszett. Hiába a hetekig tartó keresés, nem találták meg kedvencüket. Telt az idő, de bízva a csodában még mindig megosztogatták a kutya fotóját, hátha valaki összefutott vele.

Néhány nappal ezelőtt egy férfi felkereste a családot, azt állította, hogy a kutya a pécsbányai közösségi ház udvarán él már másfél éve. Ennél több se kellett, a család azonnal a helyszínre sietett, és valóban ő volt az. Kírát megviselte a gazdi nélkül töltött idő, lefogyott, sőt, egyik szemére valószínűleg meg is vakult, de most már biztonságban van szerető gazdái körében.

“Húsz hónap után is megismert minket, de azt a boldogságot, amit akkor láttunk, amikor a másik kutyusunk hangját meghallotta, soha nem fogom elfelejteni,” számolt be a könnyes találkozás pillanatáról az egyik családtag.

Forrás: bama.hu

 
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop