Savval öntötték le a cicát, mégis bízik még az emberekben

Hírek  |   2016. november 01.  |     24997

Még júniusban történt, mikor egy ismeretlen elkövető emberséget nem ismerve öntötte le ezt a cicát savval, melynek következtében fél szemére megvakult és borzasztó fájdalmakat élt át. Teljesen érthető lenne, ha ezek után a macska rettegne az emberektől és minden közeledést agresszívan fogadna, de nem… ez a barátságos cica még ezek után is képes bízni az emberekben.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Kalifornia utcáin találtak rá, már napok óta bolyonghatott súlyos sérüléseivel, egy kedves nő azonban megszánta és állatorvoshoz vitte a szerencsétlenül járt cicát. Az első állatorvos azt javasolta, hogy altassák el az állatot, nem érdemes vele foglalkozni, túl súlyos az állapota, de a nő nem engedte, így keresett egy olyan orvost, aki szívén viseli kis betegei sorsát.

01 02 03 04

A cica, aki csak szeretetre vágyott most végre jó kezekbe került. Több hónapnyi kezelés és terápia várt rá, műtétek sora és gyógyszerezés, de ő nem adta fel, küzdött az életéért! Bárki, aki segíteni próbált rajta meglepve tapasztalta, milyen bújós, kedves cica maradt a történtek után is, ezért is érthetetlen, hogyan vetemedhetett rá bárki, hogy bántsa ezt az ártatlan állatot.

05 06 07 08

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop