Sárban ücsörgő idős kutyust mentettek a miskolci állatvédők

Hírek  |   2016. március 07.  |     5161

E-mailben érkezett egy bejelentés a Miskolci Állatsegítő Alapítványhoz, hogy Mályiban a Széchenyi utcán fekszik a vizes földön egy idős labrador jellegű kutya, valószínűleg meg is sérült. Nem sokáig teketóriáztak, azonnal a helyszínre érkeztek. Az ebet befogadták, de olyannyira nincs már hely a menhelyen, hogy a mosdóban, egy lábműtétre váró kutya mellé tudták csak elhelyezni.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A következő szavakkal kommentálták az eseményeket a menhely dolgozói Facebookon:

“Sose lesz vége, nem lehet a zárva táblát kitenni, hiábavaló.. Állatmentés 2016.03.06

E-maiek közt találtunk egy bejelentést este, hogy Mályiban a Széchenyi utcán fekszik a vizes földön egy idős labrador jellegű kutya. valószínűleg sérült. Egy önkéntesünket Beát kértük meg nézze meg a kutyust, aki este el is indult Mályiba. Fél órás keresgélés után a szerencsés véletlennek köszönhetően összetalálkozott egy másik mentőcsapattal Tímeáékkal, akik szintén elindultak a kutyáért és megtalálták.

056

Chipje is van, de sajnos mint kiderítették, a gazdája meghalt, ő pedig vagy elkóborolt otthonról vagy elengedhették útjára……..ki tudja.

A kutyus kocsit cserélt és Bea behozta a menhelyünkre. Köszönjük a bejelentőnek, Vandának és mindenkinek a segítségét így az éjszakában… A közel 15 éves öregfiú már száraz helyen aludhat.”

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) Facebook
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop