Óriási ajándékkal lepte meg a nyíregyházi menhelyet az önzetlen kisfiú

Hírek  |   2016. április 13.  |     27125

Hihetetlenül felemelő és boldog meglepetésben volt része a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnak hétvégén. Egy kisfiú és édesanyja sétált be hozzájuk, egy borítékkel. A halk szavú kisfiú önzetlen tettén annyira meghatódtak, hogy követőikkel is megosztották a különleges pillanatot. Változtatás nélkül közöljük a történetet.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

“Hétvégén óriási meglepetésben volt részünk! Egyik délután egy Kisfiú sétált be az Anyukájával Alapítványunk ajtaján, egy borítékot szorongatva kezében. Félénk, halk szavakkal mondta el, hogy egy “kis adományt” szeretne átadni az elárvult állatok megsegítésére. Nemrégiben születésnapja volt és eme csodás napon nem kért mást “Kis Barátaitól”, csak hogy kézzel készített ajándékokkal köszöntsék fel, az ajándékvásárlásra szánt összeget pedig gyűjtsék össze, mert ő ezt a segítségre szoruló állatok javára szeretne felajánlani! Barátai kérését megfogadták, így történhetett, hogy néhány önzetlen kis Állatbarát ilyen megható ajándékkal lepte meg Állatotthonunk lakóit……

0104

A mi Igazi kis HŐSÜNK ez a Kisfiú! Hiszen annyi mindent kérhetett volna szülinapjára. Annyi mindenre vágyik egy gyermek…. Ő mégsem magának kért, hanem olyanoknak, akik rászorulnak a segítségre.

Egy “Kisfiú”…. tiszta, önzetlen szívvel!!! Aki a nevét sem szerette volna elárulni, hisz – mint mondta – nem ezért tette…….

KÖSZÖNJÜK!!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!”

Ha te is meghatódtál, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: allatbarat.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop