Öleléssel tartották melegen beteg testvérüket a kidobott kiscicák

Hírek  |   2016. szeptember 09.  |     66125

Megan Sorbara, egy állatmenhely dolgozója azonnal tudta, hogy valami nincs rendben az egyik kiscicával. Mikor rátalált a három kis bársonytalpúra, két testvér a harmadikat ölelte, mintha meg akarnák óvni valamitől. Mint kiderült, a fehér cica magától mozogni se nagyon volt képes, testvérei szó szerint a lelket tartották benne, míg megérkezett a segítség.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A nő azonnal a menhelyre szállította a cicákat, a három kis szőrmók nevet is kapott: Praliné, Pisztácia és Kókusz. Fagylaltok után lettek elnevezve, Megan ugyanis éppen édességért indult, mikor befutott a hívás a magukra hagyott cicákról. Kókusz valószínűleg megsérülhetett, ezért legyengült, testvérei viszont mindenáron óvták.

06 010 09 08 07

Megan a két egészséges cicával megpróbálta előcsalogatni az anyjukat, sajnos sikertelenül. Nem derült ki, hogy mi történt vele, de a menhelyen arra gyanakodtak, hogy a kicsiket a gazdájuk tehette ki otthonról, ugyanis nem kívánt gondoskodni róluk. Szerencsére Megan kutyusa, Bitsy azonnal tudta, hogy neki is segítenie kell: igazi pótmamája lett a cicusoknak.

011 015 014 013 012

Úgy tűnik, hogy Kókusz gyógyulására is jó hatással van az eb, a sok ölelgetés és játék ugyanis fejleszti a cica izmait, már most látszik a javulás, de azt csak idővel lehet majd megmondani, hogy vajon teljesen felépül-e.

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop