Öleléssel hálálta meg a haldokló oposszum, hogy megmentették

Hírek  |   2016. május 04.  |     52205

Judy Obregon éppen úton volt nagynénjéhez, mikor a sztráda szélén egy élettelenül fekvő szőrös kis alakot vett észre. Az oposszumokról köztudott, hogy halottnak tettetik magukat, ha veszélyt éreznek, ezért Judy nem volt benne biztos, hogy segítségre szorul-e, vagy csak szeretett volna észrevétlen maradni.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Mikor közelebb ment hozzá, kiderült, hogy az állat bizony komoly sérüléseket szenvedett, valószínűleg egy autó ütötte el. A második dolog, ami a nőnek feltűnt, hogy az oposszum terhes, ezért azonnal segítségre szorul. Egy dobozba tette az állatot, majd felkereste az állatmentőket.

0101

“Az oposszum nem is próbált megharapni, valószínűleg tudta, hogy azért vagyok ott, mert segíteni akarok,” meséli Tabatha, az állatmentő hölgy. A kis állat ennek ellenére úgy meg volt rémülve, hogy akár egy kisbaba, a nő férjének karjába mászott.

0102

Az oposszum az Angel nevet kapta, szerencsésen túlélte a balesetet, úgy tűnik, hogy meg nem született kölykei is jól vannak. Ha teljesen felépül és a kicsik is világra jönnek, egy olyan hatvan hektáros rezervátumban kapnak helyet, ahol nem eshet bántódásuk.

0103

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop