Nyílik a harmadik kutyastrand a Balatonnál

Hírek  |   2016. július 14.  |     361

A gazdik és a kutyusok nagy örömére a 2016-os év rengeteg pozitív változást hozott, többek között végre lehetővé vált az is, hogy a négylábú kedvencek is velünk tarthassanak a hűsítő vízbe. Eddig Balatonbogláron és Fonyódon csobbanhattak az ebek, most Balatonföldváron is lesz rá lehetőség.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Július 16-án, szombaton, 10 órakor nyitják meg a gazdik és a kutyusok számára Balatonföldváron azt a hatalmas területet, ahol nemcsak fürdőzésre, de az ebek futtatására is lesz lehetőség. A 2500 négyzetméteres területen bőven lesz hely a játékra, a pihenésre és természetesen a pancsolásra is. A közeli fák gondoskodnak az árnyékról, a tóban pedig labdázni, frizbizni és úszni is lehet majd. Az ebek vízbejutását rámpa könnyíti meg, sőt, külön illemhelyet is kialakítottak a négylábúak számára.

Az idén 120 éves Balatonföldvár törekszik arra, hogy nyaraláskor a család kedvencének se kelljen otthon maradnia, egyre több hely válik kutyabaráttá a környéken. Ezeket a dog.foldvar.info weboldalon lehet megtekinteni, itt a közeli állatorvosok elérhetősége is megtalálható.

Forrás: travelo.hu
MTI Fotó: Varga György
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop