Megmentette a kis jávorszarvast, azóta minden nap meglátogatja a férfit

Hírek  |   2016. november 18.  |     10799

Amikor Erikas Plucas egy átlagos nap után hazaért, egy bébi jávorszarvast pillantott meg a kapujában. Az állat a fűben feküdt, szívszorító látvány volt. A férfi szerint láthatóan éhezett, sovány volt, és csupa kosz, legyek lepték be, és annyira félt, hogy azonnal el akart rohanni, de még menekülésre sem volt ereje.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Magától még lábra sem tudott állni, az állatbarát férfi persze nem hagyta sorsára a kis teremtményt. Erikas szerint az anyja valószínűleg vadászok zsákmánya lett, így árván maradt a csöppség, aki csodálatos módon mégis túlélte a vadonban ennyi ideig.

0227 0228 0229 0231

Különös barátság szövődött a férfi és a kis szarvas között, aki végül megértette, hogy jó szándékkal közelednek felé és segítséget nyújtanak neki. Először Erikas négyóránként megetette, és a pajtában szállásolta el, hogy a kicsi biztonságban érezze magát. Egyre cseperedett, teljesen meggyógyult, hamarosan eljött annak a napja, hogy visszatérjen a vadonba.

0232 0233 0234 0235

A férfi nehéz szívvel, de útjára engedte az állatot, ám arra nem számított, hogy nem utoljára látja. A jávorszarvasban olyan kötődés alakult ki, amely megtörhetetlen volt, ezért azok után minden áldott nap meglátogatta megmentőjét. Nemrég kiderült, hogy, vemhes, így hamarosan új jövevényekkel is találkozhat a szerencsés és jószívű Állatbolond!

0236

Forrás: boredpanda.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop