Márciustól látható a Kincsem a magyar mozikban

Hírek  |   2016. szeptember 10.  |     2302

Március 16-án kerül a magyar mozikba a csodakanca, Kincsem történetét bemutató film Nagy Ervin és Petrik Andrea főszereplésével.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

A Valami Amerika és a Magyar vándor rendezőjének, Herendi Gábornak új filmje 72 napon át forgott, jelenleg az utómunkák folynak – írja csütörtöki közleményében a filmet forgalmazó Forum Hungary.

Az alkotók egyedi hangulat megteremtésére törekedtek, nemcsak a jelmezekkel és az eredeti helyszínekkel, hanem a speciális effektekkel is. A Kincsem utómunkája több mint nyolc hónapja tart, hogy a korabeli Budapest, Bécs, Berlin és az egyedi akciójelentek még látványosabbak legyenek.

A film főbb szerepeiben Nagy Ervint, Petrik Andreát, Gáspár Tibort, Keresztes Tamást és Gyabronka Józsefet láthatja majd a közönség, a további szerepekben pedig mások mellett Kovács Lehel, Rátóti Zoltán, Balsai Móni, Makranczi Zalán, Scherer Péter és Papp János tűnik fel. A forgatókönyvet Herendi Gábor és Hegedűs Bálint (Liza, a rókatündér; Parkoló) közösen jegyzi, a film producerei Hutlassa Tamás (A miniszter félrelép, Kontroll, Hurok) és Herendi Gábor, zenéjét Hrutka Róbert szerzi.

A történet szerint Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után és céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodakanca. Ezzel a sors elégtételt kínál neki, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót, miközben beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába is.

Forrás: MTI
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop