Mancsát kinyújtva kérte a menhelyi cica, hogy fogadják örökbe

Hírek  |   2016. november 21.  |     23204

A Baldwin Park Állatmenhely is egy olyan intézmény, ahová nap mint nap kerülnek be a kóbor, gazdátlan, segítségre szoruló állatok. Köztük van egy cica is, aki egy szívszoríító gesztussal próbált meg segítséget kérni.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

John Hwang fotográfus gyakran jár menhelyekre, hogy az ott várakozó állatokról fényképeket készítsen, hátha így könnyebben találnak gazdára. Ezek a próbálkozások az esetek nagy részében sikeresek, hiszen így több gazdijelölt értesülhet a segítségre szoruló kedvencekről.

024

Legutóbbi látogatásánál fotózás közben egy gyengéd érintést érzett a karján, mikor éppen egy sebesült macskáról készített fotót. A férfi lassan hátrafordult, ekkor vette észre, hogy a mögötte lévő kennel lakója kocogtatta meg a vállát. A fotós teljesen biztos abban, hogy a cica így próbálta magára felhívni a figyelmet, ezért természetesen meg is örökítette a bundás jószágot.

025

A két éves cica neve Meow Meow, és nagyon várja már, hogy valaki örökbe fogadja. Egy barátságos cica, aki csak szeretni akar és epekedve vágyik egy gazdi közelségére.

Forrás: thedodo.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop