Macskák miatt kezdett el újra beszélni ez a fiatal autista lány

Hírek  |   2016. július 26.  |     221

Jordan 10 éven keresztül majdhogynem egy szót sem szólt, de egy különleges barát miatt végre megtalálta a hangját. A 22 éves autista lánynak sokszor nehezére esik megértetnie magát a körülötte lévő világgal, kivéve akkor, ha macskák közelében van. Ha pedig ezek fekete macskák, akkor még inkább megnyílik, az állatoktól ugyanis olyan önbizalomra tett szert, ami feloldja gátlásait.

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Jordan 2006-ban került a Mychal’s Learning Place szervezethez, akik fogyatékkal élő gyermekekkel és felnőttekkel foglalkoznak, nekik próbálnak meg segíteni. Egy állatmenhellyel karöltve kezdtek el egy új programot, hiszen úgy gondolták, hogy az állatok közelsége jó hatással lesz rájuk. Akkor még ők sem tudták, milyen jó döntést hoztak!

Mikor Jordan a menhelyen kezdett önkénteskedni, teljesen megváltozott. Imádja a cicákat, főleg azokat, amelyeknek fekete a bundája, mellettük rengeteget fejlődött szociális és verbális készsége. Még festeni is elkezdett, egyre vidámabbnak és jókedvűbbnek mutatkozott az állatokkal kötött különleges kapocs miatt.

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!

Forrás: thedodo.com
hirdetés

Ez is tetszhet

Tweet about this on TwitterGoogle+Pin on PinterestShare on Facebook

Hozzászólások

hozzászólás

ZooShop